A bevásárlás három egyszerű lépésben történik:

1. A bevásárlókosárba bekerülnek az áruk.

A kosár tartalma bármikor és utólag is kezelhető, változhat a mennyiség, vagy ki is vehetünk belőle utólag szükségtelennek ítélt cuccokat.

2. A megrendelés megcímzése, adatellenőrzés, hogy majd tényleg meg is kapjuk az árukat.

Itt nagy könnyebbség, ha már eleve regisztráltan nézelődünk, hiszen semmilyen új adatot nem kell bepötyögni feleslegesen.

3. Utolsó áttekintés az összesített számláról, árukról, címadatokról és a megrendelés elküldése

E három fázis átjárható, azaz, visszaléphetünk bármikor, amíg az elküldés gombját meg nem nyomtuk.

A kosár feltöltésének alapja, hogy megtaláljuk a legjobb árut. Ezért a termékeket termékcsoportokba szerveztük, az egyes termékeknek több nézetét is kinagyítva megtekinthetjük, megváltoztathatjuk a színét, méretét, ahol ez értelmezhető.

Menüpontokat helyettesítenek a termékkategória kattintható képei rögtön a nyitólapon. így átlátható az egész struktúra, valamit a weboldal keresője is ezért képes a termékek között keresni. Ezen túl a különböző keresések más és más listanézeteket adnak.

Nincsen komoly webshop vásárlói regisztráció nélkül.

Ez szerencsére egy minimalizált regisztrációs folyamat, csak a vásárláshoz feltétlenül szükséges adatokkal terheljük a látogatót..De lehetőség van Facebook azonosítóval is belépni.

A kosár áttekintése és a vásárlási folyamat lépései is kötött szabályok szerint működnek.

Mindenképpen szükséges a fizetési, szállítási mód áttekintése és a cím rögzítése a sikeres vásárláshoz. Így bár nem javasoljuk, de megengedjük a regisztráció nélküli vásárlást is, azonban a konkrét vételi szándékhoz ugyanazokat az adatokat fogjuk majd elkérni, azaz kényelmesebb a regisztrált vásárlás.

Éppen azért kényelmesebb a regisztrált belépés után történő vásárlás, mert akkor a nehezén (adatok beírása) - csak egyszer kell túlesni. 

Minden megkezdett vásárlást tárolunk egy bizonyos ideig. ez többek közt azért hasznos, mert ha a vevő menet közben dönt a regisztrációról, akkor a visszaigazoló E-mail aktiválás részére kattintva, a rendszer ott folytatja a kiszolgálást, ahol éppen a regisztráció előtt abbahagyta.

A MotorosAkcio.hu viszonteladói piactér, így a webshopban megvásárolt termékek kiszállítási módja és garanciális feltételei a Forgalmazó (gyártó) és a site-ot üzemeltető Alfa Polaris Informatikai Bt. közti egyedi szerződésekkel szabályozott. Ebből az is következik, hogy Ön, mint vevő, az áru átvétele után a garanciális igényeit az árun feltüntetett forgalmazó felé érvényesíti, ha gondja van.

E-mail értesítések a megrendelés/vásárlás pillanatnyi állapotáról

A rendelés befejezett tényéről a Kedves Vevő és mi is automatikusan E-mail-ben értesülünk, ha a honlapon befejezte a vásárlást.

Ebben az üzenetben újfent áttekintheti, hogy milyen tételeket és mennyiért rendelt meg.

Ezen közben a webshopot adminisztráló munkatársaink felveszik a kapcsolatot a forgalmazó/gyártóval, és a megrendelést leadják.

A megrendelés elfogadásáról akkor küldünk E-mail-t, ha tudomásunk szerint már semmi akadálya a kiszállítás megkezdésének.

A vásárlót megillető jogok:

A vonatkozó törvényi előírás alapján a fogyasztó, az áru kézhezvételét követően, 14 munkanapon belül, indoklás nélkül elállhat a távollévők között kötött fogyasztói szerződéstől. Csak eredeti csomagolásával, az eredeti számlával vagy nyugtával együtt, sértetlen, nem értékcsökkent állapotban és összes tartozékával együtt vesszük vissza termékeinket. Ha a csomagolás sérült, újracsomagolási díjat számítunk fel. A csomag visszaérkezésekor ellenőrizzük a csomag súlyát, tartalmát. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A fogyasztó nem gyakorolhatja az elállási jogot olyan termék értékesítése esetében, amely a természeténél fogva nem szolgáltatható vissza.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak a sértetlen, eredeti állapotban lévő terméket tudjuk visszavásárolni, az eredeti csomagolásában. Ezért a megvásárolt termékről felpróbálás előtt semmiképpen ne vegye le a címké(ke)t, bukósisaknál a plexi védőfóliáját, ne dobja ki a termék eredeti csomagolását, mert ha nem is felel meg, sajnos csak abban az állapotban van módunk visszavenni, amelyben elküldtük. A termék nem lehet sérült, használt, kopott, láthatóan viselt/hordott, az ilyen állapotú termékeket sajnos nem tudjuk visszavenni és visszapostázzuk vásárlónknak.


Eredményes  vásárlást kíván az üzemeltetői csapat:

MotorosAkcio.hu - Alfa Polaris Bt.