A többszörös tesztgyőztes, népszerű N86 továbbfejlesztett verziója a Nolan zárt bukósisak-palettájának a top terméke, elegáns, ugyanakkor sportos dizájnnal és innovatív technológiai elemek sokaságával.

A sisak két különböző héjmérettel készült, és elődjéhez képest újdonság, hogy egy innovatív, önfeszítő pleximechanikával szerelték fel, amely speciális működésének köszönhetően nagyobb felületű Pinlock páramentesítő lencse helyezhető a plexire, továbbá csökkenti a véletlen felnyílás/lecsukódás kockázatát, valamint a csapadék beszivárgását is.

A bélés újratervezett, belsőleg pedig dupla sűrűségű, mikro-perforált anyagokból készült. A legmagasabb fokú komforthoz hozzájárul a szemüvegesek igényeit figyelembe vévő Eyewear Adaptive rendszer, illetve a széles, perforált szélterelő (bogárháló).

 

A bukó fejlett szellőzőrendszerrel rendelkezik, köszönhetően a tesztelt, ún. Airbooster technológiának.

A termék felszereltségei közé tartozik még többek között a különösen széles (ultra széles) plexi, a teljesen állítható VPS napellenző, amely 400-as UV-tartományig véd. A szíj Microlock2 (dupla csatos) csattal zárható, a sisak N-Com kommunikációs és – igazi újdonságként – ESS (Emergency Stop Signal, azaz Vészfékezés Jelzés) előkészítéssel rendelkezik.

Összesen 23 féle fényezéssel érhető el, ezek közül 6 alapszín, 17 pedig fantasztikusan látványos dekorfényezés.