A Nolan új, N40 Full crossover bukósisakja az N43E Air sikerét folytatja. Rajtunk múlik, hogy városi, túra vagy sport "üzemmódban" használjuk. Multifunkcionális kialakításának köszönhetően bármelyik stílusban megállja a helyét.  N40 Full tökéletes városi bukósisak, de ideális hosszabb, városon kívüli túrázásokhoz vagy akár sportosabb motorozáshoz is.

A Lexan héjszerkezetű sisak dupla (P/J) konfigurációban is jóváhagyott: a kivehető, légbeömlő nyílással ellátott állvédő megfelel a zárt bukósisakokkal szemben támasztott ECE követelményeknek is.

Emellett a kiemelkedő felszereltségnek (Air Booster technológia, beépített napellenző 6 fokozatú állítási lehetőséggel, extra széles plexi), valamint az extra minőségű bélésnek köszönhetően a sisak magas fokú komfortot kínál, még hosszú távon is.

Az állszíj a belső bélésbe integrált, megkönnyítve a bukó felvételét zárt konfigurációban történő használat esetén. A párnázás, szélességének köszönhetően, szorosan illeszkedik a nyak köré.

A mikrolock záras szíj, a bogárháló, a pinlock előkészítés, és az N-Com kommunikációs előkészítés teszi teljessé a terméket.