Itt a várva várt új Nolan bukósisak: Sportos -és egyúttal elegáns kialakítás, tovább fejlesztett komfort, design, aerodinamika és teljesen újratervezett belső bélés, ez nem más, mint a Nolan N87.
 
 
A bukósisak külső design-t nagyon eltalálták, a Nolan N87 kompaktra sikeredett, a kissé szögletes vonalak markáns megjelenést kölcsönöznek a sisaknak. Fontos szempont volt megtalálni az egyensúlyt a praktikusság és a design között. Két különböző méretű külső héjjal készítik ellenálló polikarbonátból, hogy a legmagasabb biztonsági előírásoknak is megfeleljen.

A sisakrostély zárt és nyitott helyzetben(könnyű állíthatóság és precíz, hézagmentes záródás))

A sisak szellőztető rendszere magában foglal két légbeömlőt a frontrészen, illetve az állrészen egy harmadikat, amiknek köszönhetően a párásodás mértékét szinte a nullára csökkentették. Minden légbeömlőn állítható a levegő áramlásának mértéke, hogy személyre szabhassuk az ideális szellőzést.

A nolan N87 szellőzőrendszere, nincs pára csak tiszta látás!

 
A sisak plexi gyárilag Pinlock páramentesítővel szerelt, ezért a legpárásabb környezetben is kizárt, hogy elromoljanak a látási viszonyok. A plexi körül található gumirozás pedig garantálja az optimális zaj és hőszigetelést.
 
A sisakrostély 6 különböző fokozatban állítható illetve zárható, hiszen egy esetleges balesetnél fontos szempont, hogy a plexi mechanika ne oldjon ki. A beépitett napellenző UV szűrővel rendelkezik, biztosítja a tökéletes látást a legerősebb napfényben is. Szintén 6 fokozatban állítható, a sisak bal oldalán található füllel, amit kesztyűben is könnyedén tudunk használni.
 

A napellenzőt működtető fül(pirossal karikázva)

 
 
A tovább fejlesztett belsőbélésnél 3 különböző textúrájú anyagot használtak, hogy a legideálisabb legyen a komfortérzetünk. A rezgéscsillapítást is sikerült a legmagasabb szintre hozni. A megfelelő ütéselnyelő rétegek és anyagok használatának hála sokkal nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat, mint eddig bármikor.

Mikroperforált szellőző bőr és precíz kidolgozás, strapabíró anyagok és komfortos viselet. Jó kidolgozású bogárháló.

A bukósisak mikrometrikus csattal rendelkezik, rendkívűl egyszerűen használható kesztyűben is. Nem utolsó sorban biztonsági faktort is jelent, hiszen nem oldódik ki egy esetleges esésnél. Természetesen minden N87 modell szerelhető N-com sisak kommunikációval is.