Az első piacra kerülő talpak a Michelin négy népszerű abroncsának a jellegét öltötték magukra: ezek az Anakee II, az Anakee 3, a Pilot Road 3 és Pilot Road 4. Az első modellek pedig, amelyekhez az egyedülálló kreációk elkészültek, a TCX Infinity Evo túracsizma, valamint az X-Cube és X-Square utcai modellek.

Az X-Cube és az X-Square a TCX városi modellcsaládját erősítik – ezek a termékek ideálisak a könnyed, urbánus környezetben motorozáshoz. Az inspirációt ez esetben a Michelin Pilot Road 3 és Pro Grip 4 abroncsok jelentették. A külső rész a Pilot Road 3 és 4-nél alkalmazott XST technológiát örökölte, amely segít, hogy a talp hatékonyan eloszlassa a vizet és jól tapadjon mindenféle felületen a betontól az útburkoló kövekig, hiszen ez különösen fontos a motorosnak, mikor leszáll a motorkerékpárról és gyalogol.

A belső rész a Pro Grip 4 tulajdonságait vette kölcsön, az íves mintázat ugyancsak a különböző időjárási körülmények között történő használatkor előnyös.

A talp ugyancsak több komponensű (keverék) gumiból készült, kiváló hő- és kopásállóságot garantálva.

Az X-Cube EVO WP (9560W) bőr és kopásálló szövet kombinációjából készült.

- vízálló

- párnázott bokarész a nagyobb komfortérzet érdekében

- új dizájnnal készült külső PU megerősítés a bokánál

- váltóerősítés

- zárás: gyorsbefűzős rendszer és tépőzáras szíj

- anatómiailag formázott, cserélhető talpbetét

- C.F.S (Comfort Fit System) - a cipő kialakítása alkalmazodik a láb felépítéséhez, így nagy fokú komfortot garantál hosszú távon is

- a TCX többi lábbelijéhez hasonlóan CE homológ

36-48-as méretig érhető el.