Kappa motoros túradobozok a MotorosAkció.hu webshopjában<---, minden igényt kielégítő választék az igényes motorosoknak. A Yamaha is az olasz Kappa céget kérte fel az FZ6 S2 és az FZ6 Fazer S2 eredeti, gyári kiegészítőinek elkészítésére. Ez nem véletlen!

A Kappa, miután teljesítette a küldetést, már a saját kínálatában is megjelentet mindent, amelyre a pl.: a Yamahához szükséged lehet. Az univerzális doboztartó konzol egyszerűen felszerelhető a hátsó váznyúlványra, és a két oldalsó koffer mellett természetesen top case-t is rögzíthetsz rá – és persze a megfelelő dobozakat szintén megtalálod a Kappa termékei közt.

A Kappa minden túrázni szerető motoros igényeit kielégíti, legyen szó motoros hátsódobozról, oldaldobozról vagy a dobozokhoz kapható kiegészítőkről. A MotorosAkció túradoboz kínálatában, most kedvedre mazsolázhatsz<----Katt. 

 

A Kappa mindegyik utcai kategóriában – zárt, felnyitható, nyitott – kínál bukósisakot, de még gyermekeknek szánt modell is szerepel a kínálatukban. A bukósisakok a középkategóriában megszokott minőséget kínálják rendkívül kedvező áron, így elsősorban azok számára jelentenek vonzó választást, akik színvonalas, ugyanakkor kiváló ár-érték arányú sisakot keresnek.

Egy csupa ötlet Kappa motoros oldaltáska

A Kappa motoros bukósisakban is egyedi termékeket fejleszt:

A KV2 Custom Leather a Kappa KV2 nyitott bukósisak legújabb változata. A modell egyediségét a speciális, fekete-narancssárga bőr borítás adja. A plexi nélküli kialakítás szintén a custom stílust idézi.

A Kappa KV2 Custom Leather antiallergén bélése teljes egészében kivehető és mosható, csatja mikrometrikus állítási lehetőséget biztosít. A 990 gramm súlyú sisak XS-XL mérettartományban kapható.

Itt nézheted meg az akciós Kappa bukósisak kínálatot!