Mi van a motoros bőrdzsekibe, a nadrágba beépítve?

Amig nincs baj, addig mindegy. Ám az első eséskor kiderül, hogy profi protektoros védelem nélkül a legjobb bőrszerkó is csak félmegoldás. A Zandona a protektorok specialistája lett az elmúlt évtizedben.

A Zandona cég története 1985-ben kezdődik, abban az időben, amikor a legjelentősebb áttörést érik el a világban a műanyag technológiák kutatás-fejlesztésében. 1997-ben kezdődik az első személyi védőfelszerelések forgalombahozatala (PPE), mely az ezredforduló után általánosan elterjed.

2001 óta a Zandona piacvezető a profi protektorok világpiacán, exkluzív kialakítású, minősített termékeivel.

A szerzett tapasztalatok idővel lehetővé teszik a vállalat innovatív megújulását, a kiváló minőség és a funkcionális design jegyében.

Az együttműködés a versenyző csapatok, pilóták, a külső tervezők, modellezők és technikusok közt adja az ösztönzést a Zandona protektor termékek innovációjához és a folyamatos technológiai fejlesztéshez. Ezen tapasztalatokat gyarapítja a Zandona Fejlesztési Laboratórium, a kutatás központja, így a Zandona termékek egyre kiválóbb minőségben készülnek, miközben a teljesítmény, a stílus és a kényelem összhangja is egyre fejlettebb lesz.

Az új cégközpont 2007-ben nyít, ahol a kutatás-fejlesztés (K + F), az adminisztráció, termelésirányítás kap helyet.

A Zandona protektorok kivitelezése széleskörű fiziológiai és anatómiai kutatásokon alapul. Az emberi test ismerete a kulcs, no és az a megfigyelés, mely szerint a bogarak kitinpáncélja jóval nagyobb védelmet nyújt az esések és más ütésszerű behatások ellen. Az ötlet lényege tehát a természetből ellesett védelem megvalósítása, egy fajta rovar szerű "kitinpáncél" megszerkesztése az emberi test védelmére.

Az ötlet szuper, azonban az emberi test mozgásszabadsága éppen annyira fontos, mint a védelem. Itt is a természet megfigyelése adja a legjobb megoldásokat, ahogy ez a képeken is látható,

A fejlesztések versenyzők teszteléseit igénylik, melyben sok híres motoros sztár közt egy magyar név is ott van: Györfi Alen Európa bajnok motorversenyző...

Györfi Alen a Superbyke monsai futamán. (40-es rajtszám) A védelmet a láthatatlan Zandona protektorok biztosítják

További nagy nevek a motorsportból, akik Zandona protektorral biztosítják a versenyzés nyugalmát:

Joshua Brookes

British Superbike pilot.


Andrea Boscoscuro

World Championship SuperStock1000 pilot.

Alen Gyorfi

World Championship SuperStock1000 pilot.

Cecilia Masoni

Sport Production 250cc 4T Campionship 2012 Pilot.

Dario Marchetti

Official Ducati Tester.

Skubic Torek

Inotherm Racing Team pilot – Daytona Rolex Endurance Races.

Miran Stanovnik

DAKAR 2010 pilot.

Chema Rita

Spanish Endurance Championship pilot.

BORJA MAESTRO MARTINEZ

Spanish 125 Championship Pilot.

Andrea Zappa

European Superstock Championship pilot.

Luca Turra

Italian MX1 Championship Pilot – Italian North-Eastern Enduro Championship Pilot.

Petr Kuchar

Czech Motocross Freerider.

Panagiotis Papapavlou

HRC NSF World Championship.

DIDI BIZZARRO

Italian Stuntman
 

ANDREA LIVIO (a nagy képen, a világkörüli út egy kemény helyszínén)

Worldwide Tour - STELVIO2STELVIO

A Zandona 2013-as újdonsága az EsaTech protektorcsalád. Az EsaTech védőfelszerelések lelke a méhsejt szerkezetű ütéselnyelő struktúra, amely hatékony védelmet nyújt a nagy erejű ütések ellen, szétosztva azok energiáját a teljes védelmi felületen.

Az EsaTech további előnye, hogy rugalmas, könnyű, és nem csak egy, hanem több alkalommal is ugyanolyan hatékonyan véd. Utóbbi tulajdonsága az RNW  technológiának (Renew Memory Technology) köszönhető: a Zandona által alkalmazott RNW anyagok összenyomódás után lassan visszanyerik eredeti alakjukat, mintegy emlékeznek az eredeti szerkezetükre.

Az EsaTech protektorcsalád hét tagból áll: a CE minősítésű, Level 2 energiaelnyelő képességű EsaTech Back Pro gerincvédőből, a gyermekek számára készített EsaTech Back Pro Kid gerincvédőből, a Stealth Jacket és a Stealth Jacket Kid (gyermek) protektoringből, valamint az EsaTech Shorts, EsaTech Shorts Pro és EsaTech Shorts Kid (gyermek) protektornadrágokból.

Megkezdjük Zandona termékeink feltöltését, az eredményt itt láthatod hamarosan:

Minden, ami Zandona protektor a Motorosakció.hu kínálatában<--