Az N86 plexijének le- és felszereléséhez nincs szükség szerszámokra, a különleges rögzítőmechanizmusnak köszönhetően e művelet egyszerűen, néhány másodperc alatt elvégezhető. A karcálló kivitelű plexihez alapáron jár a szilikonos tömítésű Pinlock® párásodásgátló.

Az N86 modelleket Microlock2 csattal szerelik fel, amelynek jellegzetessége a dupla csatos kialakítás: a nyitás az ergonomikus formájú, piros műanyag csattal végezhető el, a rögzítés és az oldás viszont a masszív, alumíniumból készített ricnis csat feladata: ez kapaszkodik bele a pontos, mikrometrikus, 10 fokozatú állíthatóságot biztosító zárnyelvbe. A nagyobb biztonság érdekében a piros nyitócsat csak közel derékszögű elfordítással oldható. A Microlock2 mindezeknek köszönhetően minimálisra csökkenti a csat véletlen kinyílásának esélyét, ugyanakkor ergonomikus kialakítása révén egyszerűen használható. A Microlock2 emellett jelentősen kisebb és könnyebb a korábbi Microlock csatnál.

A bélés és az arcpárnák minden N86 változat esetében kivehetők és moshatók, emellett szériafelszerelés a beépített napellenző (VPS), a bogárháló és a sisakzsák is. A megfelelő szellőzésről az állrészen, a fejtetőn és a tarkórészen elhelyezett szellőzőnyílások gondoskodnak. A gyári N-Com sisakkommunikációs rendszer beépítését megkönnyítő előkészítés az N86 Flow, Rapid és Classic modellek kiváltsága.

A kiváló ár-érték arányú N86 XXS és XXL közötti méretekben, több mint 15 különböző fényezéssel kapható